Anunturi online!

Stiri noi: Oamenii de stiinta au descoperit un compus natural in avocado, brocoli, castraveti, testat pe soareci, are un efect anti-imbatranire asupra lor, ceea ce ar fi posibil sa aiba si asupra oamenilor, Stiinta

Oamenii de stiinta au descoperit un compus natural in avocado, brocoli, castraveti, testat pe soareci, are un efect anti-imbatranire asupra lor, ceea ce ar fi posibil sa aiba si asupra oamenilor.

Testul s-a facut pe soareci mai in varsta si s-a constatat o imbunatatire a activitatii fizice, s-a imbunatatit densitatea oaselor si a muschilor, imbunatatire a sistemul imunitar si vederea s-a imbunatatit.

Responsabila de energia soarecilor ar fi o proteina numita NAD. Cand animalele imbatranesc aceasta proteina scade, intentia cercetatorilor este de a creste artificial productia proteinei. In prezent in Japonia se deruleaza un program de teste pe oameni cu efecte secundare.

Aceasta proteina creste riscul aparitiei celulelor canceroase. Cresterea cantitatii proteinei in organism poate provoca aparitia cancerului.
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Stiinta
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici