Anunturi online!

Stiri noi: Un cercetator NASA, face o dezvaluire socanta, daca pamantul va fi lovit de o cometa sau un asteroid, noi pamanteni nu avem nici macar o sansa sa ne aparam! Ce se va intampla cu Pamantul?, Stiinta

Image Credits - Sursa imagine: popularmechanics.com
Un cercetator NASA, face o dezvaluire socanta, daca pamantul va fi lovit de o cometa sau un asteroid, noi pamanteni nu avem nici macar o sansa sa ne aparam.

Este de nevoie de mai mult de cinci ani de pregatiri ca o nava spatiala sa fie trimisa in spatiu pentru a ateriza pe o comete sau asteroid.

Pamantul nostru a fost foarte aproape de o mare tragedie. In anul 1996 o cometa a izbit planeta Jupiter, iar in anul 2014 Planeta Rosie (Marte) a fost aproape de a fi lovita de o cometa.

Expertii NASA a descoperit aceasta cometa la doar 22 de luni un timp relative scurt pentru pregatirile de aparare a pamantului.

Daca stam sa ne gandim putin pamantul a fost lovit de o cometa/asteroid, aceasta lovitura a dus la disparitia dinozaurului.

Se spune ca acest impact major pe care Pamantul il poate avea cu pamantul se poate intampla o data la peste 60 de milioane de ani, Se pare ca atat timp a trecut si de la disparitia dinozaurilor.

Nasa se ingrijoreaza de acest lucru, si a inc ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Stiinta
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici