Anunturi online!

Stiri noi: Nu suntem singuri in Univers: Sonda spatiala Rosetta a descoperit primele urme de viata extraterestra!, Stiinta

Image Credits - Sursa imagine: theguardian.com
Update din: 6 iulie 2015

Cometa pe care a aterizat nava spatiala Philae ar putea fi adapostul unei vieti extraterestre, de origine microbiana, asta daca e sa analizam rezultatele astronomilor ce se ocupa de aceasta misiune.

Cometa, numita 67P sau Churyumov-Gerasimenko, are niste caracteristici destul de interesante, printre care o crusta rigida, neagra, bogata in substante organice, ceea ce ar putea insemna ca, sub crusta de gheata ar putea exista surse de viata.

Rosetta, nava spatiala europeana, care orbiteaza in jurul cometei, pare sa fi gasit cateva grupuri de material organic, care ar putea semana cu particule virale.

Agentia Spatiala Europeana a reusit o performanta de neimaginat pana acum, atunci cand a reusit sa aterizeze Philae pe aceasta cometa in luna Noiembrie a anului trecut. De atunci, Philae a trecut printr-o faza de hibernare, din care si-a revenit in luna iunie, dupa ce a reusit sa isi incarce panourile solare.

Nici Rosetta, si nici Philae nu sunt bine e ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Stiinta
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
Website realizat in memoria scumpilor mei bunici