Anunturi online!

Stiri noi: Laserul Hellads, de zece ori mai mic si mai usor decat predecesoarele lui, va fi testat pe teren incepand din vara acestui an, Stiinta

Image Credits - Sursa imagine: facebook.com
Update din: 29 mai 2015

Datorita faptului ca amenintarile sol-aer atat la aeronavele cu pilot cat si la cele fara pilot s-au perfectionat devenind din ce in ce mai sofisticate, necesitatea unei reactii sub forma unei solutii rapide si eficiente a fost creata. Solutia la aceasta amenintare ar putea veni prin lasere cu putere mare, care utilizeaza puterea si viteza luminii. Pentru a se considera pe deplin o solutie, sistemele de arme bazate pe laser existente la ora actuala ar trebui sa fie insa mult mai usoare si mai mici.

Programul HELLADS, are ca scop dezvoltarea un unui sistem de arme laser de 150 kw, de zece ori mai mic si mai usor decat armele laser existente. Daca laserele existente sunt utile doar pentru incorporarea in aeronave aer, programul HELLADS permite armelor laser sa apere amenintari si sa invinga si la sol. Greutatea acestor arme ar trebui sa fie de mai putin de 5 kg pe kw, cu un volum de 3 metri cubi pentru intregul sistem laser.

Luna aceasta, mai 2015, HE ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Stiinta
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
Website realizat in memoria scumpilor mei bunici