Anunturi online!

Stiri noi: Meteorologii au anunţat ca ninsorile se intorc pe cuprinsul Romaniei, avem posibilitatea de a construi un om de zapada care sa se incadreze perfect in regulile matematicii, Stiinta

Meteorologii au anunţat ca ninsorile se intorc pe cuprinsul Romaniei, avem posibilitatea de a construi un om de zapada care sa se incadreze perfect in regulile matematicii.  

Matematicianul britanic James Hind, profesor de la Universitatea Nottingham Trent din Marea Britanie a conceput o formula cu ajutorul careia poate fi construit omul de zapada ideal. James Hind, a gandit o formula matematica pe care iubitorii anotimpului rece o pot folosi pentru a realiza omul de zapada ideal.

Potrivit calculelor facute de matematicianul britanic, omul de zapada ar trebui sa aiba o inalţime exacta de 1,62 de metri si sa fie alcatuit din trei bulgari de zapada cu diametre foarte precise: 30 de centimetri pentru cap, 50 de centimetri pentru corp si 80 de centimetri pentru baza.

Omul de zapada perfect trebuie sa „poarte“ doar trei accesorii vestimentare – o palarie, un fular si manusi – si trei nasturi pe piept, asezati la o distanta egala unul fata de celalalt. Un aspect import ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Stiinta
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici