Anunturi online!

Stiri noi: Epava unui submarin german din timpul primului razboi mondial a fost descoperita in largul coastelor Scotiei de catre inginerii de topografie marina, Stiinta

Epava unui submarin german din timpul primului razboi mondial a fost descoperita in largul coastelor Scotiei de catre inginerii de topografie marina.
Cercetatorii au declarat ca epava este unul dintre cele doua submarine (U-boats) germane scufundate de catre navele de patrulare britanice in Marea Irlandei in 1918, inclusiv unul care se presupune ca a fost atacat de un monstru marin, in conformitate cu o legenda de pe internet.

Istoricul si arheologul in stiinte marine Innes McCartney, de la Universitatea Bournemouth din Marea Britanie, a declarat ca epava submarinului a fost gasita intr-o stare destul de buna, avand in vedere ca au trecut peste 100 de ani de cand se afla pe fundul marii si la o adancime de aproximativ 100 metri.
McCartney a studiat filmarea video a epavei submarinului inregistrata de un vehicul subacvatic telecomandat (ROV) si datele geofizice colectate de instrumentele de pe nava de sondaj marin care efectua cartografierea fundului marii. Nava de sondaj a descope ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Stiinta
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici