Anunturi online!

Stiri noi: Nu este o gluma, NASA ofera un premiu: Cine rezolva problema wc-ului din spatiu primeste 30.000 dolari, Stiinta

NASA ofera 30.000 $ pentru cine poate rezolva problema wc-ului din spațiu
''Nu e gluma. Agentia spatiala americana ofera suma de 30.000 de dolari oricarei persoane peste 18 ani, care poate rezolva problema wc-ului din spatiu''.

Agentia a lansat un concurs pe site-ul HeroX, pentru a rezolva problema wc-ului din spatiu. Oamenii de stiinta de la NASA nu au gasit rezolvarea. Orice persoana de peste 18 ani poate participa la concurs, si sa caute o solutie care sa pemita astronautilor sa -si faca nevoile.

Potrivit NASA, ''noul sistem trebuie sa pastreze dejectiile, dar sa evite ca ele sa atinga corpul astronautilor, indiferent daca acestia sunt in miscare sau asezati. WC-ul spatial trebuie sa asigure o izolatie de sase zile in combinezonul spatial. In plus, trebuie sa fie usor de pus in practica. Sistemul trebuie sa functioneze ”hands-free”, sa fie luminat  si fara sa fie nevoie de scoaterea costumului sau schimbarea alimentarii cu oxigen din el''.

In timpul decolarii, ater ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Stiinta
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici