Anunturi online!

Stiri noi: Cele ZECE mituri medicale in care oameni mai cred! In masura de sanatate oameni cred in mituri. O sa va arat 10 mituri care nu sunt chiar asa de adevarate precum credem noi, Stiinta

Image Credits - Sursa imagine: moneycoach.ro
Primul mit este ca vaccinele provoaca gripa si se ajunge chiar la autism. Ce poate sa apara este doar o mica febra dupa injectarea vaccinului dar nu gripa.

Acel mit cum ca vaccinul provoaca autism a fost fondat in anul 1998 intr-un ziar, parinti a opt copii care sufereau de autism sustineau ca aceasta boala se datoreaza vaccinului, s-a demontrat ca nu exista nici un fel de legatura.

Al doilea mit, vitaminele ne fac mai sanatosi. Acesta afirmatie este una gresita. Vitaminele daca sunt luate dupa ureche nu au nici un efect chiar pot fi si periculoase.
Consumarea unui numar mare de vitamine poate aduce la aparitia cancerului. Pe termen scurt organismul unui barbat din Statele unite ale Americi care administra vitamine pe baza de plante, acest organism a reactionat exact ca si in cazul otraviri. Este foarte sanatos sa luam vitaminele din alimentatie.

Al treilea mit, in acest mit multi oameni cred. Temperatura rece este cauza racelii. Acest lucru nu este unu adevarat, temperatur ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Stiinta
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici