Anunturi online!

Stiri noi: Aceasta va fi cea mai friguroasa iarna din ultimii 100 de ani, Stiinta

Anul 2016 a fost un an capricios in ceea ce priveste normalitatea temperaturile in anotimpurile respective. Vara a fost in cea mai mare perioada extrem de calda, secetoasa, ca in anumite zile temperaturile sa scada brusc, inregistrandu-se diferente enorme de la o zi la alta.
Trebuie sa ne asteptam ca si iarna ne va face astfel de surprize. Cu toate ca suntem la jumatatea lunii octombrie, iarna si-a facut deja prezenta in foarte multe zone, cu temperaturi foarte mici pentru aceasta perioada si chiar cu zapada. In unele zone din tara ai impresia ca vremea a luat-o razna, in mai multe nopti consecutive s-au inregistrat temperaturi chiar si de -10 grade.

Din fericire, recordul nu s-a atins acum. In anul 1922, gradele din termometru au aratat -17 grade la Roman si in anul 1988 temperaturile au scazut la -21.3 grade la Intorsura Buzaului si tot in luna octombrie.
Climatologul Roxana Bojariu a anuntat ca si in weekend vremea se va mentine rece pentru perioada aceasta, insa ne-a asigurat ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Stiinta
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici