Anunturi online!

Stiri noi: In calificarile pentru Campionatul European din 2018 echipa nationala masculina de handbal a Romaniei a castigat, miercuri, meciul din deplasare cu reprezentativa Belarusului, Sport

Image Credits - Sursa imagine: www.gsp.
In calificarile pentru Campionatul European din 2018, care va avea loc in Croatia, echipa nationala masculina de handbal a României a castigat, miercuri, meciul din deplasare cu reprezentativa Belarusului. Scorul a fost 26-23 (13-10). Partida s-a desfasurat la Minsk, in capitala belaursa si a reprezentat debutul oficial pentru selectionerul echipei nationale de handbal masculin a Romaniei, spaniolul Xavier Pascual, castigator al Ligii Campionilor cu Barcelona.

Romania obtine astfel primul succes intr-o grupa preliminara pentru Campionatul European dupa aproape 8 ani,

in conditiile in care handbalistii romani porneau cu a doua sansa impotriva Belarusului. Echipa Romaniei a fost alcatuita din Cintec, Mocanu, Ramba, Mihalcea, Ghionea, Sadoveac, Szasz, Negru, Csepreghi, Lazar, Fenici, Pavel, Criciotoiu si Stamate. Portarii romani au fost Popescu si Irimus. Cei mai buni marcatori au fost: Ghionea - 6 goluri, Mocanu - 5 goluri si Cîntec - 4 goluri.

Urmatorul meci al Romaniei se ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Sport
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici