Anunturi online!

Stiri noi: Este o mare premiera in fotbalul Romanesc, tribunalul Bucuresti a recalificat contractual jucatorului Ivan Gonzalez (acesta juca la echipa din Targu Mures) Se pare ca cluburile de fotbal nu vor sa faca un contract de munca, Sport

Image Credits - Sursa imagine: ziuanews.ro
Este o mare premiera in fotbalul Romanesc, tribunalul Bucuresti a recalificat contractual jucatorului Ivan Gonzalez (acesta juca la echipa din Targu Mures), se pare ca cluburile de fotbal nu vor sa faca un contract de munca.

Aici exista si o mare smecherie deoarece cluburile se puteau baga in insolventa si asa ajungeau sa nu isi mai plateasca jucatori. Unul din avocati implicate in procesul jucatorului Ivan spune ca sa terminat cu pacaleala si abuzurile facute de cluburi la adresa jucatorilor, acest avocat a scos mai multe abuzuri la suprafata.

Tribunalul Bucuresti, a decis ca contractele intre jucatori si clubul sportive este un contract de munca individual, indiferent daca acesta poarta un alt nume de exemplu prestari service sportive.

Aceasta solutie a Tribunalului nu este una definitiva dar se pare ca si curtea de Apel are un acelasi sens, avocati jucatorului spun ca acasta sentinta va ramane definitiva.

Aceasta solutie a Tribunalului aduce schimbari, deoarece jucator ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Sport
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici