Anunturi online!

Stiri noi: Activitatile jandarmilor calaraseni si ai Politiei Locale Calarasi: Pregatiri pentru meciurile de fotbal, Sport

Pentru desfasurarea in bune conditii de siguranta a meciurilor de fotbal ce vor avea loc pe stadionul municipal Calarasi, echipele de jandarmi si politisti locali au facut o pregatire comuna.

Activitatile de pregatire si organizare ale jandarmilor calaraseni si ai Politiei Locale Calarasi au avut loc in zilele de 9 si 10 august, atat la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Calarasi, cat si pe Stadionul "Ion Comsa" din Municipiu. Scopul acestor pregatiri a fost acela de a asigura ordinea si siguranta publica din timpul meciurilor de fotbal pe care echipa Dunarea 2005 Calarasi le va disputa pe teren propriu.

Principalele aspecte dezbatute pe timpul celor doua zile de pregatire, au vizat respectarea prevederilor Legii nr. 4/2008 privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive, prevenirea savarsirii faptelor antisociale in arena sportiva, dar si promovarea si respectarea drepturilor omului si a libertatilor cetatenesti.
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Sport
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO