Anunturi online!

Stiri noi: La jumatatea drumului Bucuresti-Giurgiu se afla o oaza de liniste si relaxare numita Parcul National Comana. Este un paradis pentri pasari si plante, Sport

La jumatatea drumului Bucuresti-Giurgiu se afla o oaza de liniste si relaxare numita Parcul National Comana. Este un paradis pentri pasari si plante.

Dupa Delta Dunarii si Balta Brailei este a treia zona umeda din tara. Aici traiesc aproape 150 de specii de pasari si multe specii de pesti. Cei care aleg sa-si petreaca un sfarsit de saptamana aici pe langa aceste frumuseti au la dispozitie un parc de aventura care cuprinde trasee pentru adulti si copii, se pot plimba cu barca pe lac.

Vegetatia este diversificata ca unicat se gaseste o planta mediteraniana numita ghimpe, bujorul romanesc, margaritarul, arbori seculari printre care s-a remarcat stejarul.
Din Parcul National Comana face parte Delta Neajlovului sau cum se mai numeste Balta Comana; este o mlastina alimentata de raul Neajlov.

La Comana Vlad Tepes a ridicat o manastire; legendele vorbesc ca aici la manastire este inmormantat trupul decapitat a lui Vlad Tepes.
Manastirea Comana s-a ridicat pe ruinele unei manastiri c ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Sport
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici