Anunturi online!

Stiri noi: Lansarea noului lot pentru sezonul 2016-2017: Lot nou pentru handbalul calarasean, Sport

Lansarea noului lot pentru sezonul 2016-2017 a avut loc la Sala Polivalenta din Calarasi in cadrul Conferintei de presa a clubului de handbal AHC Dunarea Calarasi.
Nicolae Florin, managerul echipei si totodata antrenor secund, a declarat ca perioada de transferuri s-a incheiat, iar in urma acesteia a reusit sa aduca noua jucatori noi pentru a completa vechea echipa din care mai ramasesera doar opt sportivi. El a spus ca obiectivul principal este clasarea echipei in primele cinci locuri ale competitiei, chiar daca vor concura impotriva unor echipe cu loturi de jucatori valorosi.

Antrenorul german Caslav Dincic a facut si el o declaratie spunand ca inainte sa vina la echipa s-a interesat de situatia acesteia si ca se bucura ca are acum un lot foarte bun. El spera ca prin munca depusa sa reuseasca sa transforme echipa intr-una omogena si sa aiba rezultate foarte bune.

Incepand cu data de 14 iulie, echipa se va deplasa in cantonament la Cheile Gradistei, iar in luna august va parti ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Sport
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici