Anunturi online!

Stiri noi: Fostul impresar Tudor Dumitru este retinut pentru 24 de ore pentru ca a santajat-o pe Ana Maria Prodan, Sport

Update din: 19 Octombrie 2012

Nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut-o la stirile de la televizor pe fosta mea colega de scoala generala, Tudor Gabriela. Nu am vazut-o de mult timp, inca de cand am intrat la liceu si am pierdut legatura cu marea majoritate a colegilor din generala.

Ma uit mai atent si ascult breaking news-ul. Gabriela este fata fostului impresar Dumitru Tudor, actualmente proprietar de retaurant in Bucuresti. Ma dezmeticesc si ascult stirea: “Fostul impresar Tudor Dumitru este retinut pentru 24 de oree acuzat ca i-a santajat pe Ana Maria Prodan si Laurentiu Reghecamp”

Procurorii au cerut arestarea preventiva fiind acuzat ca a primit de la antrenorul Stelei si de la sotia acestuia suma de 12000 de lei dupa ce Tudor Dumitru i-ar fi santajat ca va dezvalui informatii compromitatoare!

Parerea mea este ca toata treaba este cusuta cu ata alba. Eu unul nu vad ca un patron de restaurant – fost impresar, cu afaceri din care, iarasi pararea mea, inca se scot ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Sport
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici