Anunturi online!

Stiri noi: Echipa Romaniei de handbal masculin a inregistrat o victorie importanta impotriva selectionatei din Polonia, duminica seara, la Cluj-Napoca, Sport

Echipa Romaniei de handbal masculin a inregistrat o victorie importanta impotriva selectionatei din Polonia, duminica seara, la Cluj-Napoca.
Romania a invins Polonia cu 28-23 si este in prezent pe primul loc in grupa 2 a preliminariilor pentru Campionatul Euriopean de Handbal 2018.

Echipa Romaniei este condusa de spaniolul Xavier Pascual, care conduce, de asemenea, si echipa de handbal FC Barcelona. Cu Pascual la conducere, Romania a mai invins saptamana trecuta Belarusul cu 26-23, la Minsk.
Clasamentul in acest moment este urmatorul: Romania are 4 puncte, Belarus si Serbia au 2 puncte fiecare, iar Polonia este ultima cu 0 puncte. Primele doua echipe din fiecare grupa si cele mai bune echipe clasate pe locul trei se vor califica la Campionatul European.

Urmatorul meci al Romaniei este pe 3 sau 4 Mai impotriva Serbiei.
Echipa Romaniei de handbal masculin s-a calificat ultima oara la Campionatul European in anul 1996. Intre timp, Polonia a castigat medalia de bronz la Campionat ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Sport
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici