Anunturi online!

Stiri noi: Zeci de locuinte inundate in Calarasi, Social

Ploile torentiale care au cazut in ultimele zile au dus la inundarea a zeci de locuinte din municipiul Calarasi. Astfel, pompierii de ISU au fost nevoiti sa intervina pentru evacuarea apei din locuinte.

Prin eficienta interventiei de care au dat dovada, echipele de pompieri militari calaraseni au reusit sa salveze bunuri materiale in valoare de 60.000de lei si sa limiteze posibilitatea inundarii mai multor locuinte. Strazile cele mai afectate din municipiul Calarasi au fost Bistritei si Salcamilor.

Datorita precipitatiilor abundente, a apei acumulate in exces in locuinte si a infiltratiilor, exista riscul de surpare a peretilor exteriori. Prin interventiile prompte si devotamentul nemarginit al echipajelor ISU s-a reusit diminuarea considerabila a efectelor inundatiilor si salvarea unui numar mare de bunuri.

Plt.adj Ovidiu Tataranu, purtator de cuvant al ISU Calarasi, a precizat ca echipele de pompieri vor face tot ce este omeneste posibil pentru ajutorarea celor in afectati ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici