Anunturi online!

Stiri noi: Vremea rea continua sa afecteze partile din sudul si sud-estul Romaniei. Un nou viscol a lovit aceste zone noaptea trecuta, provocand haos pe drumuri si in orase, Social

Image Credits - Sursa imagine: infoalert.ro
Vremea rea continua sa afecteze partile din sudul si sud-estul Romaniei. Un nou viscol a lovit aceste zone noaptea trecuta, provocand haos pe drumuri si in orase.

Trei autostrazi sunt inchise, si anume A2 Bucuresti-Constanta, A3 Bucuresti-Ploiesti si A4 Ovidiu-Agigea, potrivit datelor furnizate de Politia Romana. Mai mult decat atat, zeci de drumuri nationale din judetele Constanta, Tulcea, Calarasi, Ialomita, Braila, Galati, Buzau, Vrancea, Ilfov, Giurgiu si Prahova au fost inchise in aceasta dimineata.

Autoritatile au introdus restrictii de circulatie pe unele drumuri nationale din judetele Olt, Ilfov, Giurgiu, Brasov Calarasi.

De asemenea, aproape 100 de trenuri au fost anulate miercuri dimineata, inclusiv unele care leaga Bucurestiul de Constanta, iar altele au inregistrat intarzieri de pana la 4 ore. Potrivit Hotnews.ro, CFR Calatori a oprit vanzarea de bilete din Ploiesti Gara de Vest pentru trenurile care merg la Bucuresti, traficul feroviar pe aceasta ruta fiind suspe ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici