Anunturi online!

Stiri noi: Romania are una dintre cele mai inalte niveluri ale inegalitatii veniturilor in UE, care este inca in crestere, potrivit raportului de tara lansat de catre Comisia Europeana, Social

Image Credits - Sursa imagine: gazetadebistrita.ro
Romania are una dintre cele mai inalte niveluri ale inegalitatii veniturilor in UE, care este inca in crestere, potrivit raportului de tara lansat de catre Comisia Europeana.

Saracia si excluziunea sociala raman la un nivel inalt. Desi este in scadere, riscul de saracie si excluziune sociala persista in randul tinerilor NEET (tineri care nu sunt activi pe piata muncii, nu sunt implicati in educatie sau in alte programe de formare), familiilor cu copii si persoanelor cu handicap, se arata in raport.

In comparatie cu zonele urbane, de doua ori mai multi oameni din zonele rurale traiesc in comunitati marginalizate si se confrunta cu probleme sociale sau de adapost si somaj.

Ponderea persoanelor care traiesc in locuinte de proasta calitate si cheltuiesc mai mult de 40% din venitul lor pe intretinere este una dintre cele mai mari din UE, se arata in document.

Saracia in randul persoanelor care lucreaza este, de asemenea, de doua ori mai mare decat media UE, iar acest lucru se d ... continuare stire
Autor: George
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici