Anunturi online!

Stiri noi: Dupa mai putin de o saptamana de la lansarea in Brasov, popularul serviciu de transport cu masina Uber s-a extins si in Timisoara, Social

Dupa mai putin de o saptamana de la lansarea in Brasov, popularul serviciu de transport cu masina Uber s-a extins si in Timisoara. Astfel, serviciul este acum disponibil in patru orase din Romania, si anume: Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov si Timisoara.
Compania Uber a justificat deschiderea acestui serviciu si in Timisoara, deoarece in ultimele 6 luni a existat un interes major pentru aceasta aplicatie, care a fost deschisa de mai mult de 3.000 de ori.

Taxa pe kilometru in Timisoara reprezinta cel mai mare tarif practicat de Uber in Romania, si anume 1.75 lei pe km. Prin comparatie, taxa pe kilometru in Bucuresti este de 1.3 lei pe km, la Cluj-Napoca pretul este de 1.7 lei pe km, iar la Brasov de 1.5 lei pe km.
Toti cei care nu au incercat pana acum aplicatia se pot bucura de o prima plimbare gratuita, in limita a 30 de lei, doar in cazul in care isi creaza un cont si introduc codul TIMISOARA.

Cu patru orase si mai mult de 140.000 de utilizatori, Romania este a doua cea mai imp ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici