Anunturi online!
22 noiembrie 2016

Stiri noi: Departamentul de Stat al SUA isi avertizeaza cetatenii cu privire la riscul mare pentru atacurile teroriste care pot avea loc in intreaga Europa, in special in timpul sezonului de vacanta, Social

Departamentul de Stat al SUA isi avertizeaza cetatenii cu privire la riscul mare pentru atacurile teroriste care pot avea loc in intreaga Europa, in special in timpul sezonului de vacanta.

Cetatenii americani trebuie sa manifeste prudenta la festivalurile de vacanta, evenimentele si pietele din aer liber. Alerta de calatorie va expira la 20 ianuarie 2017.
Informatii credibile indica posibile atacuri teroriste din partea Statului Islamic, Levant (ISIL sau Da'esh), al-Qaida, simpatizanti extremisti sau extremisti autoradicalizati in perioada urmatoare.

Teroristii pot utiliza o mare varietate de tactici, folosind atat arme conventionale cat si neconventionale, avand tinte persoane sau obiective oficiale, dar si particulare.
Daca pana acum au fost supuse atacurilor teroriste tari precum Belgia, Franta, Germania si Turcia, Departamentul de Stat american ramane preocupat de potentialul atacurilor teroriste in intreaga Europa.

Oficialii americani spun ca autoritatile europene conti ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2006 - 2017 Interactiuni.RO
Toate drepturile rezervate! Update Framework: Martie 2017
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
Website realizat in memoria scumpilor mei bunici, Petre si Elena