Anunturi online!

Stiri noi: Studentii au 50% reducere din costul biletului de calatorie pentru trenurile Regio la transportul de pana la 300 de kilometri, Social

CFR a anuntat ca studentii din invatamentul de stat sau privat au o reducere de 50% din costul biletului de calatorie pentru trenurile Regio. Potrivit reprezentantilor companiei, studentii pot beneficia de aceasta reducere la transprt in baza legitimatiei de student, vizata la zi si a carnetului de cupoane. Se pot efectua astfel 6, 18 sau 24 de calatorii intr-un an calendaristic, cu trenurile Regio si InterRegio, cu reducere de 50%, la clasa a II-a.

Tot pentru studenti, indiferent de facultatea urmata - de stat sau particulara – CFR acorda abonamente lunare la trenurile Regio, cu o reducere de 50% din valoarea calatoriei, dar in limita a 300 de kilometri. Numarul calatoriilor este nelimitat.

De mentionat este faptul ca biletele si abonamentele cu reducerea de jumatate din costul calatoriei vor putea fi achizitionate pana la 31 octombrie inclusiv.
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici