Anunturi online!

Stiri noi: Statul roman va acorda garantii de 2,5 miliarde de lei, aproximativ 554.6 milioane de euro, pentru programul Prima Casa din acest an, Social

Image Credits - Sursa imagine: nineoclock.ro
Statul roman va acorda garantii de 2,5 miliarde de lei, aproximativ 554.6 milioane de euro, pentru programul Prima Casa din acest an.

Persoanele care intentioneaza sa achizitioneze locuinte noi folosind creditele bancare, vor continua sa primeasca garantii de stat, care vor acoperi jumatate din valoarea creditelor.

Imprumuturile pentru locuintele noi se ridica la un maxim de 66.500 de euro.

Cei care doresc sa obtina imprumuturi pentru case care au o vechime mai mare de cinci ani, vor primi garantii in valoare de 40% din valoarea lor. In acest caz, valoarea maxima a creditului este de 57.000 EUR.

Regulile sunt diferite fata de anii trecuti, atunci cand garantiile de stat acopereau jumatate din valoarea creditului, indiferent cat de veche era casa.

Statul a alocat initial un plafon de 2,94 miliarde de lei, echivalentul a 652 milioane de euro, pentru programul prima casa de anul trecut, dar ulterior a venit cu unele completari.

In primele unsprezece luni ale anului 2016 ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici