Anunturi online!

Stiri noi: Companiile din Romania care vor incheia contracte de munca pentru stagiarii cu studii superioare vor primi 1.350 lei pe luna pentru fiecare angajat, Social

Image Credits - Sursa imagine: http://blajanul.ro/
Companiile din Romania care vor incheia contracte de munca pentru stagiarii cu studii superioare vor primi 1.350 lei pe luna pentru fiecare angajat, pentru intreaga durata a contractelor, potrivit unui proiect de lege promovat de Ministerul Muncii.

Companiile care angajeaza ucenici vor primi, de asemenea, suma de 1.125 lei pe luna pentru fiecare persoana, spune un raport al Agerpres.

Ucenicii care isi finalizeaza formarea profesionala si isi obtin certificatul de calificare profesionala, vor putea primi, de asemenea, salarii intre 500 si 750 RON. Formatorii de ucenici vor primi un bonus lunar de 500 lei de la stat.

Statul va acoperi aceste costuri din fondul asigurarilor de somaj sau din fonduri UE. Scopul este de a stimula integrarea tinerilor pe piata fortei de munca si reducerea deficitului de forta de munca calificata in unele regiuni.

Potrivit ministrului muncii Dragos Pislaru, Romania se afla intre primele 5 tari din lume in ceea ce priveste deficitul de talente. Anga ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici