Anunturi online!

Stiri noi: Conducerea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad a dat in judecata sute de pacienti care au beneficiat de tratamente si care nu au fost rambursate de catre stat, Social

Image Credits - Sursa imagine: www.vestic.ro
Conducerea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad a dat in judecata sute de pacienti care au beneficiat de tratamente si care nu au fost rambursate de catre stat.

Valoarea totala pe care spitalul ar trebui sa o recupereze de la acesti pacienti este de circa 1,2 milioane de lei (circa 266.000 de euro), spune News.ro.

In ultimii patru ani, Spitalul Judetean Arad a trimis 310 dosare la instanta de judecata pentru a recupera cheltuielile tratamentelor efectuate unor pacienti. Cu toate acestea, numarul de debitori ar putea fi mult mai mare.

Corina Crisan, directorul spitalului, a declarat pentru News.ro ca debitorii sunt pacienti care au asigurare de sanatate numai pentru tratamente de urgenta, nu si pentru anumite interventii chirurgicale.

In aceasta situatie se gasesc Victimele auto, accidentii de la locurile de munca, cei care au fost victimele atacurilor, cei care s-au ranit sau au incercat sa se sinucida.

"In special in cazul atacurilor la persoana, infractorii sunt ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici