Anunturi online!

Stiri noi: Zilele Municipiului Calarasi: Sarbatoarea va avea loc in perioada 1-3 octombrie, Social

Cu ocazia sarbatorii "Zilele Municipiului Calarasi", care va avea loc in perioada 1-3 octombrie, Primaria Calarasi va cheltui suma de 330.000 lei. De asemenea, aceasta suma va acoperi si cheltuielile pentru masa festiva a Zilei Pensionarilor si aniversarea a mai multor cupluri care implinesc 50 de ani de casnicie.
Programul, spun autoritatile locale, va cuprinde expozitii, diverse concursuri, reuniuni tehnice, manifestari culturale, sportive si de divertisment, dar si prezenta mai multor delegatii straine. In ziua de 3 octombrie, persoanele de varsta a treia vor avea ocazia de a-si sarbatori anii petrecuti impreuna fiind premiati. Accesul la restaurant va fi gratis.

In urma cu 418 ani, localitatea Calarasi a fost atestata ca si oras, iar ziua de 24 septembrie a devenit astfel "Ziua Municipiului Calarasi", in conformitate cu prevederile H.C.L. nr.121 din 30 iunie 2005. Desi nu este respectata cu sfintenie aceasta data, manifestarile au loc in fiecare an in perioada septembrie-octom ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici