Anunturi online!

Stiri noi: Raul Rosua, poluat cu levigat, Social

Image Credits - Sursa imagine: observatorbn.ro
Un incident neplacut, cu posibil impact asupra Văii Roşua s-a produs aseara, dispeceratul S.G.A. Bistrita - Nasaud, fiind anuntat de acest pericol de poluare la Centrul de Management a Deseurilor Tarpiu.
Pentru verificarea celor sesizate si pentru a preleva probe de apa, autoritatile s-au deplasat urgent la fata locului. Cei care sunt responsabili de a lua masurile necesare sunt Grupa de Suport Tehnic a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta (presedinte, vicepresedinte, SGA Bistrita – Nasaud (GRA + Laborator), Garda de Mediu Bistrita – Nasaud si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Bistrita”.

Pentru a evita ajungerea levigatului in canalul perimetral s-a actionat prin pomparea unei parti din aceasta inapoi in rampa de deseuri. Din nefericire, poluarea a intrat in raul Rosua in jurul orei 17.45, postul hidrometric Sintereag fiind anuntat pentru a se ocupa de monitorizarea undei de poluare.

In continuare, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, prin institutiile abilitate se ocupa in permanenta de situatie si face tot posibilul sa inlature poluarea.
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici