Anunturi online!

Stiri noi: Programul Prima Casa permite tinerilor sa obtina credite ipotecare mai ieftine pentru a-si putea achizitiona prima lor casa. Acesta va primi in acest an fonduri suplimentare in valoare de 39 milioane euro, Social

Image Credits - Sursa imagine: psnews.ro
Programul Prima Casa permite tinerilor sa obtina credite ipotecare mai ieftine pentru a-si putea achizitiona prima lor casa. Acesta va primi in acest an fonduri suplimentare in valoare de 175,5 milioane lei (circa 39 milioane euro).

Aceasta suma a ramas neutilizata anul trecut si din acest motiv va fi adaugata sumei de 2,5 miliarde de lei (circa 554 milioane de euro), fonduri deja alocate pentru continuarea programului in 2017, potrivit Ministerului Finantelor.

De fapt, statul nu va cheltui acesti bani, ci ii va folosi doar pentru a garanta pana la jumatate din valoarea creditelor ipotecare acordate de banci pentru programul Prima Casa.

Statul va plati garantia bancii numai in cazul in care debitorii nu isi vor achita imprumuturile.

In acest an, bancile vor fi in masura sa acorde imprumuturi in valoare de 5-6 miliarde de lei (circa 1.1-1.3 miliarde de euro), in cadrul programului.

Spre deosebire de anii anteriori, cand statul garanta jumatate din valoarea creditului ip ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici