Anunturi online!

Stiri noi: Recent, a fost lansat, in dezbatere publica, un proiect de modifcare si completare a legilor justitiei: Procurorii si judecatorii, testati psihologic, Social

Recent, a fost lansat, in dezbatere publica, un proiect de modifcare si completare a legilor justitiei. Ministerul de Justitie propune, printre altele, ca persoanele care au absolvit Institutul National al Magistraturii si care opteaza pentru functiile de judecator sau procuror sa sustina un examen de absolvire, cu scopul de a le fi verificate cunostintele si abilitatile necesare functiei pe care doresc sa o ocupe.

Totodata, acestia ar urma sa fie supusi si la un test psihologic si, ulterior acestuia, sa fie declarati apti de a ocupa functia de judecator sau procuror.

In proiectul propus spre dezbatere de Ministerul Justitiei se mai prevede ca, anterior numirii ca judecatori sau procurori, absolventii Institutului National al Magistraturii sa fie verificati sub aspectul bunei reputatii. Ei vor avea, totodata, posibilitatea de a fi investiti in functii de conducere in institutiile de justitie pe o durata de patru ani, putand obtine un alt mandat doar o singura data.

Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici