Anunturi online!

Stiri noi: Primaria Bucuresti a pus in dezbatere publica Planul de Mobilitate Urbana Durabila 2016-2030 pentru Bucuresti-Ilfov, una dintre dispozitiile sale fiind infiintarea Autoritatii Metropolitane de Transport, Social

Image Credits - Sursa imagine: pmud.ro
Primaria Bucuresti a pus in dezbatere publica Planul de Mobilitate Urbana Durabila 2016-2030 pentru Bucuresti-Ilfov, una dintre dispozitiile sale fiind infiintarea Autoritatii Metropolitane de Transport.

Planul prevede introducerea unor benzi dedicate pentru transportul public pe o distanta de 25 de kilometri.

De asemenea, autoritatile intentioneaza sa achizitioneze 900 de mijloace de transport precum autobuze, troleibuze si tramvaie. Printre acestea se numara 100 de troleibuze, 500 de autobuze, dintre care 300 vor fi electrice, precum si 300 de tramvaie.

Infrastructura de tramvai va fi, de asemenea, prelungita cu 41 de kilometri, iar 1.800 de statii de tramvai vor fi renovate in conformitate cu planul.

Autoritatile mai intentioneaza sa construiasca locuri de parcare Park & Ride in punctele cheie de intrare in Bucuresti, precum si locuri de parcare subterane in oras.

Mai mult decat atat, infrastructura pentru pistele de biciclete va fi dezvoltata, inclusiv sistemul de i ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici