Anunturi online!

Stiri noi: Concurs pentru ocuparea functiilor vacante de director si director adjunct din unitatile de invatamant preuniversitar de stat din tara, Social

Astazi, 12 octombrie, la ora 10.00, s-a desfasurat proba scrisa din cadrul concursului pentru ocuparea functiilor vacante de director si director adjunct din unitatile de invatamant preuniversitar de stat din tara. Proba a vizat evaluarea aptitudinilor cognitive si a competentelor manageriale ale candidatilor si a constat in rezolvarea, in maximum 120 de minute, a unui test-grila cu subiecte elaborate de Ministerul Educatiei.

Potrivit datelor de la Ministerul Educatiei, 6.664 de candidati s-au inscris pentru functia de director si 2.312 pentru functia de director adjunct. Gradul de inscriere pentru functia de director in raport cu posturile vacante la nivel national (6.549) a fost de 101,77%, in timp ce pentru functia de director adjunct (2.505 posturi vacante), gradul de inscriere s-a situat la 92,30%. Calendarul probei scrise din cadrul concursului pentru ocuparea functiei de director in scoli este urmatorul:
• 12 octombrie - proba scrisa
• 17 octombrie - 17 noiembrie, int ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici