Anunturi online!

Stiri noi: Prescolarii de la gradinitele de stat si cele private vor beneficia de programul de incurajare a consumului de fructe proaspete, Social

Prescolarii de la gradinitele de stat si cele private vor beneficia, printr-o decizie a Guvernului, de programul de incurajare a consumului de fructe proaspete. Saptamana aceasta a fost aprobata o ordonanta de urgenta prin care a fost extins acest program si in randul micutilor prescolari, lucru ce implica costuri de circa 13 milioane de lei, pentru anul scolar 2016-2017.

La ora actuala, programul include numai elevii claselor 0-VIII din invatamantul de stat si cel privat.

Decizia de extindere a programului face parte din Pachetul integrat pentru combaterea saraciei si se va aplica chiar din acest an. Guvernul vrea, astfel, sa incurajeze consumul de fructe proaspete de catre copii, pentru constientizarea de catre acestia a beneficiilor unei alimentatii sanatoase, bazata pe consumul de fructe proaspete.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, decizia este si o oportunitate a producatorilor autohtoni de fructe, care au posibilitatea sa isi valorifice fructele.
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici