Anunturi online!

Stiri noi: Operatorul national de servicii postale, Posta Romana, a dezvoltat un parteneriat cu retailerului online eMAG prin infintarea noului serviciu PostCollect, Social

Operatorul national de servicii postale, Posta Romana, a dezvoltat un parteneriat cu retailerului online eMAG prin infintarea noului serviciu PostCollect. Acest serviciu PostCollet s-a dezvoltat in decurs de un an.

S-a inceput cu serviciile postale din Targoviste si Buzau s-a extins in Bucuresti, in total in momentul de fata sunt peste 100 de oficii in 31 de judete. Din luna Noiembrie numarul oficiilor operationale va ajunge la 200 pe intreaga tara, asa ca cei care doresc sa ridice produsele comandate o pot face avand aceasta optiune, fie de la un punct fix situat in apropierea domicililui sau a locului de munca.

Serviciul PostCollet aduna, sorteaza si livreaza coletele retailerului online eMAG. Unitatile postale au un chiseu special pentru acest serviciu cu program special seara si in zilele de weekend.

Coletele eMAG sunt in permanenta monitorizate prin sistemul Track Trace pana la livrare. Angajatii eMAG trimit un SMS destinatarilor prin care sunt anuntati in momentul in car ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici