Anunturi online!

Stiri noi: Traficanti de droguri prinsi in urma perchezitiilor efectuate de D.I.I.C.O.T, Social

Image Credits - Sursa imagine: reporterntv.ro
Pe data de 31 iulie 2016, politistii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Constanța au facut perchezitii la unele domicilii unde au descoperit 22 de persoane care faceau parte din grupari infracționale organizate specializate în trafic de droguri. Politistii D.I.I.C.O.T. au ridicat 2,5 kilograme de materie vegetală susceptibilă a avea efecte psihoactive, 500 de grame de marijuana și peste 40 de comprimate de Xanax, cocaină și MDMA, precum și semințe de cannabis, în urma a 24 de percheziții. In urma acestor perchezitii au fost retinute 9 persoane dintre membrii acestor grupari.

De asemenea, politistii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T au mai ridicat si 3.000 de plicuri autosigilante, cântare electronice, grindere, un pistol cu încărcător, 6 cartușe cu bile, două cartușe pentru armă letală, deținute ilegal, telefoane mobile, medii de stocare, precum și 40.825 de lei și 490 de euro.

La actiune au mai luat parte și polițiști din cadrul serviciilor de combatere a criminalității organizate porturi maritime Constanța și Tulcea, luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, precum și jandarmi.
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici