Anunturi online!

Stiri noi: Paznicii de la inchisoarea Colibasi, din judetul Arges, au observat saptamana trecuta o drona care zbura deasupra centrului de detentie, iar apoi au vazut cum un pachet lansat de aceasta a cazut foarte aproape de inchisoare, Social

Image Credits - Sursa imagine: cnet3.cbsistatic.com
Paznicii de la inchisoarea Colibasi, din judetul Arges, au observat saptamana trecuta o drona care zbura deasupra centrului de detentie, iar apoi au vazut cum un pachet lansat de aceasta a cazut foarte aproape de inchisoare.

Initial s-a considerat ca pachetul ar contine droguri, arata un raport al ziarului Adevarul.

Gardienii au alertat imediat Politia, care a ajuns la inchisoare, cand drona inca era in aer si zbura deasupra penitenciarului.

In continuare, o echipa formata din gardieni si ofiteri de politie au mers la locul unde aparatul zburator a fost directionat si au inceput sa cerceteze zona.

Cu aceasta ocazie, au gasit un pachet in afara unitatii, care a fost luat de catre politie, a declarat purtatorul de cuvant al inchisorii Colibasi, citat de Adevarul.

Mai mult decat atat, surse apropiate anchetei au declarat publicatiei Adevarul ca pachetul continea si o cantitate mica de droguri. Cazul a fost preluat de Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalita ... continuare stire
Autor: George
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici