Anunturi online!

Stiri noi: Ministerul Transporturilor a alocat pentru acest an aproximativ 1,53 miliarde de lei (340 de milioane de euro) pentru metrou, comparativ cu 1,06 miliarde lei (236 milioane euro) cheltuiti anul trecut, Social

Image Credits - Sursa imagine: www.opiniatimisoarei.ro
Ministerul Transporturilor a alocat pentru acest an aproximativ 1,53 miliarde de lei (340 de milioane de euro) pentru metrou, comparativ cu 1,06 miliarde lei (236 milioane euro) cheltuiti anul trecut.

Cea mai mare suma de bani va fi folosita pentru linia de metrou Drumul Taberei 5, si anume aproximativ 788 de milioane lei, conform unui raport al Economica.net.

Bugetul este mai mic comparativ cu anul trecut, atunci cand aceasta linie de metrou a primit 846 milioane de lei.

Pentru segmentul dintre Drumul Taberei si Universitate vor fi alocati circa 650 milioane lei, in timp ce segmentul dintre Piata Universitate si Pantelimon va primi 138 de milioane de lei, potrivit anexei proiectului Ministerului Transporturilor in 2017.

Dupa mai multe intarzieri, lucrarile pe linia care leaga Drumul Taberei de Eroilor ar putea fi finalizate in prima parte a anului viitor.

Ministerul Transporturilor a alocat, de asemenea, aproximativ 41.6 milioane de euro pentru a moderniza cea mai mare ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici