Anunturi online!

Stiri noi: Robert Feldman, profesor de psihologie la Universitatea din Massachusetts, spune despre minciuna: este o deprindere de baza pe care o invatam de la varsta de trei ani, Social

Image Credits - Sursa imagine: scoopempire.com
Robert Feldman, profesor de psihologie la Universitatea din Massachusetts, spune despre minciuna ca ''este o deprindere de baza pe care o invatam de la varsta de trei ani."

Mai mult, o vom folosi toata viata ca mijloc de a atinge succesul: social, profesional, sexual, politic''.

Copilului aflat înca la o varstă frageda este mintit atunci cand i se spune cum a fost adus pe lume sau cine este Mos Craciun. Pentru simpla intrebare ''ce faci'' raspundem automat ''bine'' pentru ca asa suntem obisnuiti.

Psihologul Aurelia Moraru este de parere ca un copil ''adevarata minciuna apare dupa varsta de sase sau sapte ani, constituind aproape intotdeauna o conduita de eschivare, in general destinata sa evite o mustrare''. 

Cercetătorii au descoperit ca 60 la suta din persoanele chestionate au minţit cel putin o data in timpul unei conversatii de 10 minute, inregistrata video. Dupa ce au vizionat inregistrarea, si-au dat seama ca au spus lucruri neadevarate.

Si totusi ne putem d ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici