Anunturi online!

Stiri noi: LIDL Romania, unul dintre cele mai mari lanturi de supermarketuri locale, se asteapta sa creasca consumul de produse si astfel sa isi continue trendul crescator si in 2017, Social

Image Credits - Sursa imagine: cdn.aiidatapro.net
LIDL Romania, unul dintre cele mai mari lanturi de supermarketuri locale, se asteapta sa creasca consumul de produse si astfel sa isi continue trendul crescator si in 2017.
Romania a inregistrat cresteri de 7-9% a consumului in ultimii trei ani, cele mai multe datorandu-se veniturilor mai mari, reducerii cotei tva la alimente, precum si a cotei genereale de tva.

Retailerul va continua expansiunea si intentioneaza sa deschida zece noi magazine anul viitor, ajungand la 215 unitati. Reprezentantii companiei vad potentialul de a ajunge pana la 300 de unitati in Romania.
"Suntem multumiti. Am avut cresteri in fiecare an, clientii ne apreciaza. Ne asteptam la o crestere a consumului de anul viitor", a declarat Sergiu Fala, membru al consiliului director al Lidl.

Lidl va deschide cel mai nou magazin astazi, in zona Aviatiei din Bucuresti. Magazinul a fost construit de grupul suedez Skanska, care lucreaza la o cladire de birouri, unde Lidl isi va muta sediul general.
Anul trecut, Lid ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici