Anunturi online!

Stiri noi: 5000 de locuri de munca sunt puse la bataie: Joburi in Bucuresti si Timisoara la Targul de cariera „Angajati de top“, Social

5.000 de locuri de munca sunt puse la bataie in aceasta toamna la Bucuresti si 2.500 la Timisoara. In cadrul Targului de cariera „Angajati de Top“, ce va avea numai putin de trei editii in lunile octombrie si noiembrie, vor fi puse la dispozitia celor aflati in cautarea unui loc de munca joburi pentru diverse niveluri de pregatire profesionala.

Astfel, 16% dintre locurile de munca oferite la targ sunt pentru candidatii cu peste 3 ani experienta, 27% sunt pozitii middle-level pentru persoane cu 1-3 ani experienta, in timp ce 57% sunt joburi pentru candidatii entry-level -cat si pozitii in cadrul programelor de internship. In plus, editia aceasta, companiile au si oportunitati de cariera part-time.

Editiile din acest an ale „Angajatilor de Top“ vor avea loc in Bucuresti (14-15 octombrie la Sala Palatului), Timisoara (21-22 octombrie la Centrul Regional de Afaceri) si online, printr-o editie la nivel national (31 octombrie-13 noiembrie pe www.hipo.ro).

Cateva exemple de ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici