Anunturi online!

Stiri noi: Italia, zguduita de cutremure: Doua cutremure, la distanta de cateva ore, au avut loc, aseara, Social

Doua cutremure, la distanta de cateva ore, au avut loc, aseara, in Italia. Primul dintre acestea a avut o magnitudine de 5,6 grade, iar cel de al doilea de 5,9 grade. Mai multe persoane au fost ranite, iar un barbat a decedat in urma unui infarct de cord. Primul cutremur, de 5,6 grade, s-a produs la ora 19.10 (20.10, ora României), în zona localitatii Visso (provincia Macerata, regiunea Marche), la adâncimea de doar 10 kilometri, anunta Institutul american de Geofizica (USGS).

Conform Institutului italian de geofizica si vulcanologie, seismul a avut magnitudinea de 5,4 grade, epicentrul fiind în zona Visso / Val Nerina. Cutremurul a fost simtit puternic în orasele Ascolano, Ancona, Fabriano, Pesaro, dar si în Roma si Florenta. Cutremurul initial a fost urmat de replici cu magnitudini de 3,0 si 3,4 grade.

Ulterior, la ora 21.18, s-a produs un seism de 6,0 grade, care foarte probabil nu a fost o replica, ci o miscare telurica separata. În oraselul Visso s-au prabusit mai mul ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici