Anunturi online!

Stiri noi: Un viscol puternic este de asteptat sa atinga capitala si mai multe judete din sud-estul Romaniei, vineri, in conformitate cu avertismentele emise de catre Administratia Nationala de Meteorologie - ANM, Social

Image Credits - Sursa imagine: ziaruldevrancea.ro
Un viscol puternic este de asteptat sa atinga capitala si mai multe judete din sud-estul Romaniei, vineri, in conformitate cu avertismentele emise de catre Administratia Nationala de Meteorologie - ANM.

Zborurile de pe Aeroportul International Henri Coanda, trenurile care vin sau pleaca din gara Bucuresti si traficul din oras sunt susceptibile a fi afectate.

Zapada este de asteptat sa se depuna in cea mai mare parte a tarii astazi, iar in unele regiuni va veni insotita de vant puternic si se va transforma in viscol. Vremea va deveni apoi foarte rece in timpul weekend-ului.

Un avertisment de cod galben pentru zapada a fost emis si este valabil de joi ora 22:00 pana vineri ora 20:00, acoperind judete ca Iasi, Neamt, Vaslui, Bacau, Covasna, Brasov, Prahova, Dambovita, Arges, Valcea, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinti si Sibiu. Mai mult decat atat, vantul va sufla puternic in regiunea Dobrogei, in cea mai mare parte a Munteniei si sudul Moldovei.

O alerta de cod portocaliu pentru vant ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO