Anunturi online!

Stiri noi: Bugetarilor li se mai aloca o zi libera, respectiv in data de 23 ianuarie 2017. Salariatii din sectorul public se bucura asadar de un weekend prelungit, potrivit Hotararii de guvern, Social

Image Credits - Sursa imagine: activenews.ro
Bugetarilor li se mai aloca o zi libera, respectiv in data de 23 ianuarie 2017. Salariatii din sectorul public se bucura asadar de un weekend prelungit, potrivit Hotararii de guvern, cuprinzand datele de 21-22 ianuarie, 23 ianuarie si ziua libera de 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Romane.

"Potrivit prevederilor hotararii, ziua de 23 ianuarie va fi recuperata, in regim de program normal, sambata, 28 ianuarie 2017, sau prin prelungirea corespunzatoare a timpului de lucru pana pe 31 ianuarie 2017. Facilitatea nu se acorda locurilor de munca in care activitatea nu poate fi intrerupta datorita caracterului procesului de productie sau specificului activitatiii", informeaza guvernul, prin intermediul unui comunicat de presa.

Dispozitia hotararii prezente nu se aplica insa magistratilor si cat si altor categorii din cadrul instantelor judecatoresti implicate in rezolvarea proceselor cu termene stricte si nici persoanelor care iau parte in acese procese.

"In ceea ce priveste ac ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici