Anunturi online!

Stiri noi: Meteorologii au emis, joi, o atentionare - Cod galben de ger, care va fi prezent in 20 de judete inclusiv in Bucuresti, pana sambata dimineata, Social

Meteorologii au emis, joi, o atentionare - Cod galben de ger, care va fi prezent in 20 de judete inclusiv in Bucuresti, pana sambata dimineata.

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), in intervalul 19 ianuarie, ora 12:00 - 21 ianuarie, ora 10:00, vremea va fi extrem de rece si geroasa in noaptea de joi spre vineri (19/20 ianuarie) in cea mai mare parte a tarii, urmand ca vineri spre sambata (20/21 ianuarie) gerul sa persiste mai ales in Transilvania, Oltenia si Muntenia.

Temperaturile minime vor fi incadrate intre -22 si -14 grade, iar cele maxime vor fi in mare parte negative.

Zonele aflate sub atentionare de Cod galben de vreme deosebit de rece sunt: municipiul Bucuresti si judetele Mures, Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Alba, Hunedoara, Gorj, Valcea, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Braila, Ilfov, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Olt si Dolj.

ANM atentioneaza ca, in partea a doua a zilei de joi, 19 ianuarie, local in Muntenia si in Dobrogea, vantul va s ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici