Anunturi online!

Stiri noi: In conformitate cu Hotararea de Guvern adoptata joi, ofiterul de politie rutiera poate decide daca masina trebuie sa fie ridicata, in cazul in care vehiculul este parcat ilegal pe sosea, Social

Image Credits - Sursa imagine: pozeleonline.ro
Guvernul Romaniei a modificat legea pentru ridicarea masinilor care sunt parcate neregulamentar pe drum sau pe trotuare.

In conformitate cu Hotararea de Guvern adoptata joi, ofiterul de politie rutiera poate decide daca masina trebuie sa fie ridicata, in cazul in care vehiculul este parcat ilegal pe sosea. Aceasta masura poate fi luata in cazul in care autovehiculul este parcat intr-o zona in care stationarea este interzisa, intr-o zona in care parcarea nu este permisa, pe drumurile publice cu o latime mai mica de 6 metri sau in locuri care blocheaza caile de acces ce deservesc proprietatile situate in apropierea drumurilor publice.

Masura nu va fi aplicata in cazul in care se afla oameni in interiorul masinii, potrivit unei declaratii din partea Guvernului. Mai mult decat atat, regulile nu se aplica in cazul in care vehiculul in cauza este implicat in interventii sau misiuni de urgenta.

Actul normativ prevede, de asemenea, ca autovehiculul nu va fi dus la locul de depozitare ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici