Anunturi online!

Stiri noi: Set de masuri de stimulare a ocuparii fortei de munca: Guvernul a adoptat masuri de stimulare a angajarii somerilor, Social

Miercuri, 29 septembrie, a fost adoptat, de catre Guvernul Romaniei, un set de masuri de stimulare a ocuparii fortei de munca. Modificarile sunt menite sa vina in ajutorul persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, angajatorilor, dar si romanilor din Diaspora.

Potrivit noilor reglementari, somerii care decid sa isi schimbe domiciliul la o distanta mai mare de 50 de kilometri, pentru a deveni angajati, pot beneficia de o prima de instalare de 12.500 de lei. Mai mult, cei ce vor alege sa se mute impreuna cu familia, vor primi 15.500 de lei, prima de instalare urmand sa fie acordata in doua transe: 50% la data instalarii si ceilalti 50% dupa expirarea celor 12 luni de la angajare.

Somerii inregistrati, care au finalizat perioada in care au beneficiat de indemnizatie de somaj si care se angajeaza cu norma intreaga pe o perioada de cel putin 3 luni, vor primi o prima de activare de 500 de lei, neimpozitabila.

Persoanele aflate in somaj care se angajeaza cu norma intreaga, l ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici