Anunturi online!

Stiri noi: Elevii scutiti de efort fizic si de orele de sport, trebuie sa asiste la acestea. In cazul in care nu vor asista la ore, chiar daca nu practica sportul, elevilor le vor fi trecute absente in catalog., Social

Potrivit unui comunicat al Ministerului Educatiei, elevii scutiti de efort fizic si, deci, si de orele de sport, trebuie sa asiste la acestea. In cazul in care nu vor asista la ore, chiar daca nu practica sportul, elevilor le vor fi trecute absente in catalog. Profesorul de educatie fizica si sport consemneaza in catolog, la rubrica respectiva, scutit medical in semestrul” sau scutit medical in anul scolar”, specificand totodata documentul medical, numarul si data eliberarii acestuia.

"Pentru integrarea in colectiv a elevilor scutiti medical, cadrul didactic le poate atribui sarcini organizatorice: arbitraj, cronometrare, masurare, inregistrarea unor elemente tehnice, tinerea scorului, etc. Elevii nu sunt obligati sa vina la orele de educatie fizica si sport in echipament sportiv, dar trebuie sa aiba incaltaminte adecvata pentru salile de sport", precizeaza Ministerul Educatiei.

Elevilor, scutiti medical, nu li se acorda calificative/note si nu li se incheie media la aceasta ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici