Anunturi online!

Stiri noi: Un polonez care a fost declarat mort dupa ce a baut prea multa vodca s-a trezit la morga si a revenit la bar, pentru a bea mai departe, Social

Image Credits - Sursa imagine: http://retete.perfecte.md/
Un polonez care a fost declarat mort dupa ce a baut prea multa vodca s-a trezit la morga si a revenit la bar, pentru a bea mai departe.

Un tanar de 25 de ani din Polonia a fost declarat mort dupa ce a baut prea multa vodka, si s-a trezit in frigiderul de la morga de unde in loc sa mearga acasa s-a intors la bar si a continuat sa petreaca.

Totul s-a intamplat in Polonia intr-un bar din Kamienna Gora, o localitate in sud-vestul tarii unde un tanar in varsta de 25 de ani a fost declarat mort dupa ce a baut prea multa vodka.

Paramedicii care au ajuns la locul incidentului l-au declarat pe tanar mort si a fost dus la morga si pus intr-un frigider, de unde a inceput sa-si revina.

Portarul a auzit zgomote in frigider si cand a deschis usa, tanarul a cerut o patura. Dupa ce a fost consultat de medici barbatul a plecat la bar unde a continuat sa petreaca.

Un caz asemanator s-a intamplat anul trecut in Rusia.
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici