Anunturi online!

Stiri noi: Doua statii de metrou aflate pe linia 4 din Bucuresti, Laminorului si Straulesti, ar putea fi puse in functiune in primul trimestru al anului urmator, Social

Image Credits - Sursa imagine: metropotam.ro
Doua statii de metrou aflate pe linia 4 din Bucuresti, Laminorului si Straulesti, ar putea fi puse in functiune in primul trimestru al anului urmator.

Toate lucrarile au fost finalizate, cu exceptia celei de detectie si alarmare a incendiului, spune operatorul de metrou Metrorex.

Deschiderea celor doua statii de metrou noi ar fi avut loc ieri, dupa ce majoritatea operatiunilor de verificare au fost finalizate.

Ministrul Transporturilor, Sorin Buse a declarat intr-un interviu la inceputul acestei luni ca inaugurarea va avea loc pe 19 decembrie.
"Pe 19 decembrie este programata aceasta inaugurare (a Magistralei 4 de metrou). Inca mentinem acea zi. Avem un comandament zilnic unde urmarim toate aceste proiecte", a spus Buse.

Amplasata in cartierul bucurestean Straulesti, statia Laminorului se afla la intersectia strazii cu acelasi nume si Bulevardul Bucurestii Noi, intr-o zona cu un potential ridicat de dezvoltare. Statia este prevazuta cu patru cai de acces dotate cu scari fi ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici