Anunturi online!

Stiri noi: Deghizati in chelneri, doi romani sunt suspectati ca ar fi incercat sa rapeasca mai multi copii la un hotel din Cipru, Social

Image Credits - Sursa imagine: itaka.pl
Update din: 19 iunie 2015

Un grup de traficanti a fost prins in timp ce incercau sa rapeasca mai multi copii la un hotel din Cipru, deghizati in chelneri . Suspectii – care cel mai probabil sunt romani – au fost surprinsi incercand sa ademeneasca trei copii, toti cu varste de pana la 10 ani, si sa-i duca intr-o masina pentru a fugi.

Dupa panica care s-a instalat printre parinti si clientii hotelului, compania de turism a fost nevoita sa cazeze peste 60 de familii din Complexul Anastasia Beach intr-un alt hotel. Se pare ca romanii i-au filmat timp de o saptamana pe copii, cand acestia inotau in piscina, fiind deghizati angajati ai hotelului.

Un client al hotelului, tata a doi copii, a afirmat:” Unii din ei purtau uniforma de chelner, asa ca nu puteai sa-ti dai seama cine sunt de fapt. E infricosator. „Se pare ca traficantii au incercat sa fure copii marti seara.

„Acest cuplu de romani conduceau copii la o masina din apropiere, o a treia persoana tinea un alt copil ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici