Anunturi online!

Stiri noi: Se strica vremea: Incepand din aceasta seara, vremea frumoasa cu care ne-am obisnuit va fi inlocuita cu o racire accentuata, Social

Incepand din aceasta seara, vremea frumoasa cu care ne-am obisnuit va fi inlocuita cu o racire accentuata, ploi si intensificari ale vantului.

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, incepand de astazi, orele 23.00 si pana joi, la aceeasi ora, in vestul, centrul si nordul teritoriului, temporar va ploua si se vor totaliza local peste 20 l/mp si izolat 40 si 50 l/mp. De maine, 4 octombrie, in zona montana, ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare. In masivele din nordul teritoriului se va depune un strat de zapada.

Pe spatii restranse si pentru scurt timp sunt posibile precipitatii sub forma de lapovita sau ninsoare in Dealurile de Vest, in Maramures, in nordul si estul Transilvaniei, precum si in nordul Moldovei, precizeaza meteorologii.
Potrivit ANM, vantul se va intensifica in majoritatea regiunilor si va avea viteze mai mari in cele vestice, sud-vestice si la munte, unde la rafala se vor depasi 50-60 km/h.
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici